Vai onko? Nimestään huolimatta tämä blogi ei kerro sen enempää suomalaisen elokuvateollisuuden helmistä kuin Castello Vicchiomaggion viinitarhojen aarteistakaan. Tämä blogi kertoo tarinan erään trukkilataamon muutoksesta äänitysstudioksi. Remonttia, akustointia ja sisustamista siis luvassa. The Fab5 from hell!

140 neliötä betonihallia. Kourallinen miehiä. Budjetti häviävän pieni. Kiinteistö sijaitsee.... .... Turussa!
Lähtökohdat ovat siis mitä parhaimmat.

1423038.jpg
Tuleva oleskelutila reenipuolelta kuvattuna.

1423030.jpg
Soittotila tarkkaamosta kuvattuna.

Kuten kuvista näkee. Työtä on enemmän kuin riittävästi. Täytyy irroitella hyllyjä ja kiskoja, pestä lattiaa ja irrottaa hilseilevää seinää. Siispä vasara käteen ja menoks!

1423078.jpg

1423060.jpg
Lattianpesukin tuotti tulosta. Ainakin jos pesuvettä on uskominen.

Usean  tunnin työskentelyn jälkeen olimme ylpeitä. Olimme saaneet jotain näkyvää aikaan. Eli siis levittäneet likaa tasaisemmin lattialle aikaisempien läikkien sijaan, mutta kuitenkin. Ylimääräistä irtaimistoa oli irroitettu, seinää oli hakattu, huonoja vitsejä oli kerrottu. Kukaan ei poistunut kiinteistöstä samanlaisena kuin sinne saapuessaan.

1423049.jpg
Soittotila tarkkaamosta jälleen. Työn jäljet näkyvät.

Onko tässä kaikessa mitään järkeä? Kuka on vastuussa? Mikä on tuo mystinen luukku? Mikä ihmeen viinikellari? Kumpi tuli ensin, muna vai kana? Kaikki tämä ja paljon muuta tulevissa jaksossa. Luvassa enemmän tekstiä, enemmän kuvia ja kaikkea!

1423043.jpg
Mystinen luukku!

Kellarin kirjeenvaihtajanne
Hannu