Olipa jälleen aika jännittävän remonttipäivän. Tällä kertaa oli saatu seinät skrabattua suurinpiirtein irtokokkareista ja pojat olivat pontevina myös pistäneet menemään painepesurilla. Eipä siinä sitten muuta, kuin kaupasta iso pönttö maalia, pari telaa ja hommiin.

Seinien ensimmäinen maalaus onnistui kuin tanssi, joskaan tämänkertaiset tanssijat eivät olleet ihan maamme kirkkainta huippua. Tuskin edes läänin... Lisäkerroksia ja sutien kanssa paikkailua siis luvassa myöhemmin. Seinäpinta on niin valtavan epätasainen, että edes pitkäkarvainen tela ei yltänyt joka monttuun.

Loppuviimeksi putsasimme työvälineitä, kunnes huomasin epämääräisen kostean ja ison ruostemöykyn vesiputkessa. Viisaana miekkosena menin tietenkin hakemaan A-tikkaat ja puukon. Kopautin varovasti vähän ruosteläjään ja kas kummaa, sieltä alkaa tihkuttaa vettä. No vuoto yltyy yltymistään, joten äkkiä muovia ja maalarinteippiä, joilla teimme pikapaketoinnin uudelle suihkulähteellemme. Huono viritys tietenkin ja ämpäreitä alle, toivottavasti kestävät huomisaamuun ja putkimiehen tuloon saakka. Ollapa nyt edes ilmastointiteippiä...

Postimiehenne perseestä,
Simo

---------------------------------------

Ja sitten visuaalisen elämyksen pariin.

1429935.jpg
Tältä näytti lähtötilanne.

1429938.jpg
Tämmöistä jälkeä oli tarjolla ensimmäisen kierroksen jälkeen.

Jos ihan totta puhutaan, niin ei me Simon kanssa oikeasti mitään maalattu. Paikalle karautti mustalla hevosellaan sankari kalifornian kukkuloilta ja jätti signeerauksenkin jälkeensä:
1429947.jpg


1429942.jpg
Tippalukkopatentti suoraan MacGyverin käsikirjasta..

Hannu