Aikansa kutakin, nyt legendaaristakin legendaarisempi teksti karmissa sai kokea loppunsa maalisutin käsittelyssä. Hei hei "Varokaa happoja" -teksti ja tervetuloa valkeat karmit!

Aiheena jälleen ko. paikan maalaus. Viimeksi vitutti rankasti, nyt ei ihan niin paljoa. Jälki oli huonompaa kuin muistinkaan: ensimmäisen kerroksen läpi puski omituista ruskeaa väriä edelleen, mutta sitkeästi läträsimme koko päivän lisää maalia seiniin ja kattoon. Nyt on systeemit viittä vaille valmiit ja paikkahan alkaa jo näyttämään siltä, että pohjat on kunnossa. Ei vaikuta enää (vai vielä?) aivan täysin epätoivoiselta. Toki pääsemme vielä kolmannen kerran jynssäämään väriä seinään, ei siis parane vielä potea voittajafiilistä.

Kiskoimme erittäin väkivaltaisesti myös pakokaasuimureita ja putkia katosta. Rälläkkä lauloi, metalli itki ja kirosanoja tulvahteli ilmoille. Metalli antoi periksi ja terät kuluivat loppuun tietenkin liian aikaisin. Eikäkun lekalla perään, mutta 6mm paksu teräs tuntuu yllättävänkin sitkeältä paskalta. Miksi helvetissä muuten rautakaupat menevät kuudelta lauantaisin kiinni? Tietenkin oltiin se 10 min myöhässä noiden rälläkän laikkojen kanssa...

Loppuviimeksi hitusen siivousta ja tädää: aika orgastinen olo. Hannu varmaan lisäilee kännyllä napsittuja valokuvatuksia.

-Simo


--------------------------------


1438337.jpg
Rälläkkä puhuu. Maalaamatonta seinää luukun yläpuolella nähtävissä.

Maalauksen, pömpelin poiston ja siivouksen jälkeen näyttää huoneessa tältä:
1438335.jpg
1438334.jpg

1438336.jpg
Mystinen luukku hieman raollaan...!

-Hannu